23.11.18.

Isti scenario, i Higuaín se vraća na "mesto zločina"?

Kako sada stvari stoje, videćemo reprizu, ali uz drugačija osećanja navijača...

U Italiji je kao bomba odjeknula informacija iz Milana o kojoj se pričalo pre desetak dana.

"Rossoneri" ne žele izgleda da otkupe Gonzala Higuaína, naime, oni bi trebalo da uplate još 36 miliona Juventusu (već su platili 21 za pozajmicu), narednog leta, ali novi direktor Gazidis, smatra da je to previše i da je Argentinac preskup.

Dolaskom Ibrahimovića, makar na šest meseci, "Pipita" će biti još nervozniji i imati manje šansi da igra, jer svako ko poznaje Šveđanina smatra da on ima obećanje da će biti u timu.

Higuaín je kažnjen, propustiće par mečeva, "Corriere dello Sport" tvrdi da je i posle crvenog kartona protiv Juventusa širio nervozu i da i on sam želi natrag u Torino.

Šta bi to značilo?

Prema nekim teorijama, Juventus bi prodao Mandžukića i vratio Argentinca koji bi, jasno morao da smanji platu, znate verovatno da su on i Ronaldo davno u tandemu u Realu bili ubitačni, da su dobri prijatelji i da Cristiano ne bi imao ništa protiv da ponovo zaigra sa Argentincem.

Ovome bi se najviše obradovali navijači Juventusa koji i dalje smatraju da Higuaín nije trebalo da bude prodat, a način na koji je propraćena činjenica da je promašio penal protiv Juventusa govori da za razliku od Bonuccija, nema negativnih osećanja i da bi napadač bio prihvaćen raširenih ruku od pristalica, ako bi se sledećeg leta vratio na "Allianz".