16.11.18.

Nije ni raspakovao kofere na "Anfieldu", već odlazi?

Da li bi "Redsi" pristali na ovaj potez?

Liverpool ima fantastičan tim, ovog leta su ponovo potrošili ogromnu svotu novca na pojačanja kako bi pokušali konačno da podignu trofej namenjen pobedniku Premijer lige. Jedan od tih skupocenih pojačanja Jürgena Kloppa je bio i Fabinho.

Brazilac je plaćen čitavih 39 miliona funti, a stigao je iz Monaca kao jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji. Ipak, on nije dobio očekivanu minutažu, a Klopp sigurno zna šta radi.

Na početku nikome nije bilo jasno zašto Fabinha nema na terenu i svi su mislili da je trener Liverpoola dao malo više vremena ovom dvadesetpetogodišnjem igraču da se uklopi. Fabinho je dobio nekoliko prilika u poslednjih mesec dana, ali ipak samo 3 ligaška meča je zaista premalo za ovog fudbalera.

Fabinho želi veću minutažu i bitniju ulogu u timu, a navodno će predložiti svom timu da ode na šestomesečnu pozajmicu u Milan.

Italijanski klub je u ogromnom problemu sa brojnim povređenim igračima i jasno je da su njima potrebni novi igrači u januaru. Oni će pokušati da ubede Liverpool da im pošalju skupo plaćenog Fabinha, i smatraju da je to "win-win" situacija za oba tima.

Fabinho može da igra na poziciji zadnjeg veznog, ali odlično pokriva i poziciju desnog beka.