25.11.18.

Plan za januar - Ibra plus Srbin!?

Da li je u pitanju nemoguća misija? Ali, postoji mogućnost, spremni su na velika ulaganja...

I Rino Gattuso je potvrdio, Zlatan Ibrahimović se vraća u Milan. Trener "Rossonera" je razgovarao sa sa svojim prijateljem i nekadašnjim saigračem, nema više prepreka, od januara će Ibra predvoditi napad Milana.

Gattuso ima mnogo briga pred današnji derbi sa Lazijom, povređeno je devet igrača, nema štopere, jednostavno će morati da krpi tim u meču koji će mnogo značiti u borbi za četvrto mesto i Ligu Šampiona.

Milan koji je bio, kako smo pisali, blizu Sergeja letos, kada su ponudili prvo ogroman novac za pozajmicu, pa onda otkup ugovor, nije odustao od Srbina. Novi plan je da probaju na zimu da ga dovedu, uz sličan scenario, ponovo pozajmica, plus otkup.

Računaju da će sada Lotito biti otvoreniji za prodaju, pošto Srbin igra lošu polusezonu i ovo bi mogla da bude prilika za Lazio da napuni kasu. Ali, sa druge strane, zbog čega bi se na zimu odrekli igrača u korist direktnog konkurenta.

Ipak, kod Lazija su prvo ekonomski momenti u pitanju, mnogo toga zavisi od toga šta će se dešavati u narednih šest mečeva, i kako će proći Lazio, mogu li da nađu zamenu za Srbina...

Uz to, recimo i da Leonardo pokušava, ako se taj plan izjalovi, da dogovori transfer Sergeja u januaru, a da naš igrač stigne u Milano na leto. Njega navodno želi i Inter, pa bismo mogli da vidimo "Madonninu" za Milinković-Savića koji će danas biti u timu u meču koji Lazio jednostavno mora da dobije, ako se uzme u obzir Milanov desetkovani sastav u kome osim Higuaína, nedostaju Musacchio, Romagnoli, Biglia, Bonaventura...