31.12.18.

Zimska "bomba" - Ljajić u dresu "večitog" rivala?!

Proleće pod senkom "Madonnine", samo u različitim bojama?

Milan nije uspeo da dovede Muriela, Kolumbijac je dao reč Fiorentini, možda se sada i kaje, ali ga u sredu očekuju u Toskani da potpiše ugovor.

Leonardo navodno ima tri solucije, kako bi Higuaínu koji će ostati, i Cutroneu, pridodao još jednog ofanzivca.

Razmišlja o Marku Pjaci koji se nije pokazao u Firenci gde je na pozajmici iz Juventusa, povratku Kevin-Princa Boatenga koji bi treći put obukao dres Milana, ali i Ademu Ljajići.

Naime, Beşiktaş nema novac za obavezan otkup Srbina, moglo bi da dođe do tužbe, Torino ne želi da vrati Ljajića, a Milan bi mogao da preuzme obaveze prema srpskom reprezentativcu.

Oni bi plaćali Ljaju do leta, a onda ga eventualno otkupili, Beşiktaş bi pre toga morao sa Torinom da reši svoje nesuglasice koje se ne tiču "Rossonera".

Adem Ljajić je bio na meti Milana pre nekoliko godina, Fiorentina je Gallianiju tražila 13 miliona evra, nije bilo ništa od transfera, na kraju je godinu dana kasnije završio u Interu, pa je prodat Romi. Do prošlog leta, od kada je otišao iz Partizana nije napuštao Italiju, imao je ponude iz Španije i Nemačke, sada bi iz Turske u Italiju i to u dres večitog Interovog rivala, Milana.