9.1.19.

Milan gubi najvredniji biser?

Možda i jedina svetla tačka ove sezone, a mogao bi da promeni sredinu.

"Rossoneri" su u velikim problemima, u rezultatskoj su krizi, imaju problema sa UEFA-om oko FFP, traže pojačanja, ali imaju pregršt poteškoća.

Angažovali su Lucasa Paquetu, videćemo kako će se Brazilac pokazati u Seriji A i koliko će mu vremena biti potrebno da se adaptira.

Želja sportskog sektora je da na "San Siro" u januaru stigne i jedan napadač, propale su priče sa Ibrahimovićem i Patom, videćemo šta će uraditi.

Kako stvari stoje, dok traže napadača, "Rossoneri" bi mogli da ostanu bez jednog.

Patrick Cutrone je i ove sezone pokazao da ima veliki potencijal, postigao je devet golova iako je samo osam puta bio starter, a njegov agent tvrdi da su za mladog Italijana interesovanje pokazali klubovi iz Španije i Nemačke.

Ipak, Donato Orgnoni ističe da Cutrone želi da ostane u Milanu i pomogne mu da ostvari što bolje rezultate, ali da bi narednog leta situacija mogla da se promeni.

Videćemo kako na stvari gledaju unutar kluba, nema sumnje da će želeti da zadrže jednog od svojih najtalentovanijih igrača, ali da bi to uradili moraće da poprave rezultate i Cutroneu ponude bolju minutažu.