6.1.19.

Milan sprema pravu zavrzlamu, upropastiće planove Sevilli i oduševiti Ronalda, sve zbog "Pipite" i FFP-a!

Momak koji je na "San Siru" okarakterisan kao promašaj bi karijeru mogao da nastavi u dresu "Bianconera".

André Silva je u Milan stigao leta 2017. godine, kao jedno od najvećih pojačanja, ali je razočarao, nije se snašao u Seriji A u svojoj prvoj sezoni i letos je poslat na pozajmicu u Sevillu.

Eksplodirao je u Španiji, u Milanu se verovatno hvataju za glavu zbog toga što mu nisu dali drugu šansu, a Sevilla ima i priliku da otkupi njegov ugovor na leto za 39 miliona evra.

Sa druge strane, "Rossoneri" su kao zamenu za Portugalca angažovali proverenog golgetera, stigao je Gonzalo Higuaín na pozajmicu iz Juventusa, platili su 18 miliona evra "Staroj dami" za kratkoročnu saradnju i dogovorili opciju da ga otkupe po završetku sezone za 36 miliona evra.

Zbog problema sa FFP, Milan možda neće biti u mogućnosti da plati taj novac, pa su tako u klubu došli na ideju.

Nije tajna da bi Cristiano Ronaldo voleo da zaigra sa zemljakom André Silvom, pa je Milan voljan da napravi trampu sa "Bianconerima".

Žele da dobiju Higuaína bez plaćanja obeštećenja, u suprotnom smeru će poslati Silvu.

Problem je ipak Sevilla, Andalužani imaju svo pravo da ga otkupe za dogovorenih 39 miliona evra, ali se u Milanu nadaju da bi prilika da zaigra za Juve, mogla da natera Silvu da odbije ponudu Španaca, vrati se u Milano i potom u trejdu završi u Torinu.

Prava zavrzlama, sve je još uvek samo ideja, konkretni potezi nisu povučeni, ali gde ima dima, ima i vatre, videćemo šta će se dogoditi do leta.