5.1.19.

Novi udarac za Leonarda, umesto u "Milanello", stiže u United?

Četvrta "ispala" ove zime, problem je FFP i to što nemaju novac za neki veći transfer. Kupili su Paquetu, traže još dvojicu igrača, ali za sada nema rešenja...

Izgleda da će Milan doživeti novu "ispalu".

Posle Pata, Ibre, Fàbregasa, izgleda da je i Yannick Carrasco zabranjeno voće.

Naime, United se pojavio kao konkurencija, oni žele Belgijanca da vrate u Evropu, pozajmili bi ga od Daliena, a zatim i otkupili.

Kinezi nemaju ništa protiv, naime Belgijanac se nije baš posebno istakao, a ima platu desetak miliona evra, uzeo je novac, izgubio mesto u reprezentaciji.

Nekadašnji fudbaler Atletika je preskup, kada je novac u pitanju za "Rossonere" koji su već potrošili 25 miliona na Lucasa Paquetu, sada traže vezistu i moraće verovatno da se zadovolje Sensijem iz Sassuola, hteli su i Alfreda Duncana, ali "crno-zeleni" ni da čuju.

Potrebna su dva pojačanja, uz vezistu, traže i napadača, želeli su na pozajmicu Moise Keana iz Juventusa, ali su ih "Bianconeri" odbili.

Leonardo nema veliki budžet, pa ne treba očekivati neka zvučna imena, tek na leto, "Rossoneri" će probati da dovedu Milinković-Savića, ali i neko zvučno ime u napadu...