7.1.19.

Potvrđeno - Milan dobija 40 miliona za napadača, ali kako ih potrošiti?

Iz Španije potvrda, problem je što nema prave zamene...

Kako pišu italijanski mediji, Sevilla je i zvanično potvrdila da će otkupiti André Silvu. Drugim rečima, pozajmica od četiri miliona evra koliko je dobio Milan, biće pretvorena u otkup ugovora, u kasu "Rossonera" sliće se još 39 miliona.

Tako će Italijani biti na malom profitu, Silvu su Portu platili 40 miliona, razočarao je u Milanu, ali odlična igra u Primeri, osam golova su ga vratili u orbitu.

Sevilla će ga otkupiti, možda i preprodati nekom od većih klubova, Mendes mu je menadžer, pa nije nemoguće da Silva stigne u PL.

Ali, kako će Milan potrošiti novac?

Da li za otkup Higuaína, u šta mnogi sumnjaju, ili će Argentinac biti vraćen Juventusu. I dalje je moguća razmena za Moratu, ali Juve mora da se složi kako bi "Pipita" otišao u Chelsea.

Sa druge strane, Milan gleda ka Genoi, nova želja za leto je Piątek koji se trka sa Ronaldom za titulu najboljeg strelca Serije A, Poljak je sigurno prerastao Ligurijane i biće prodat.

Još jedna varijanta za Leonarda je dolazak Keana iz Juventusa, ali su "Bianconeri" odbili taj zahtev, iako njegov menadžer Raiola insistira na transferu.

Videćemo šta će se desiti ove zime, nemoguće je da dođe Piątek već u januaru, Preziosi traži 60 miliona evra da odmah pusti Poljaka.