11.1.19.

Ramadani doneo ponudu na Apenine, Milan i Juve ni da čuju!

Chelseajev poslednji potez, ali jasno je da je u pitanju definitivna odluka. Male šanse da se nešto desi, Higuaín će morati da se pomiri sa sudbinom.

Nema promene kada je status Gonzala Higuaína u pitanju.

Njegov brat kao i Falji Ramadani posreduju, čekaju da Chelsea odluči, ali ono što je sada jasno je da su "Plavci" spustili rampu.

Naime, Marina Granovskaia je prelomila, neće platiti tek tako ove zime 50 miliona evra za 31-godišnjeg igrača čija je situacija komplikovana.

On je u Milanu, na pozajmici iz Juventusa koju je Milan platio oko 18 miliona evra, a treba da doplate još 39, ako otkupe Pipitu na kraju sezone.

On je dao šest golova, nije zadovoljan Milan, nije zadovoljan Argentinac, koji svim silama želi da se pridruži Sarriju u Čelsiju.

Međutim, sve što "Plavci" mogu da ponude i što je Ramadani doneo na Apenine je predlog da Higuaín bude pozajmljen do kraja sezone, bez obaveznog otkupa.

I Milan i Juventus su to odbili, njima je stalo da se situacija reši, pa ako Chelsea ne plati odmah, jasno je, Higuaín ostaje u Milanu.

S obzirom na odnos sa Leonardom i ono što je pokazao, teško da će biti otkupljen u junu, pa bi mogao da se vrati u Juventus. Tamo može da ostane samo ako Mandžukić bude prodat, što je malo verovatno, pa će i Juve imati problem da posle ne baš dobre sezone vratio deo novca za Argentinca.

U svakom slučaju, malo je prostora za dogovor, Chelsea ne prodaje Moratu, iako ima ponude Seville i Atlética, nisu obezbedili zamenu, a ni Milan nema alternativu za Higuaína, ako stvar ne bude rešena sada, niko neće ulaziti u cajtnot u finišu januara, pa najverovatnije Higuaín ostaje u Milanu do isteka pozajmice.