14.1.19.

Sutra odluka oko "Pipite" u Saudi Arabiji, nade Milana raspalilo moguće pojačanje! "Zver" na vratima?

On bi zaista bio sjajna akvizicija, videćemo šta će se dogovoriti Juventus i Milan kada je Higuaín u pitanju.

U sredu će Juventus i Milan odmeriti snage u Džedi u Superkupu Italije, danas timovi putuju u Saudi Arabiju, a sutra će sesti za sto.

Tema samo jedna, Gonzalo Higuaín.

Argentinac želi da ode, potvrdio je to i Gattuso, hoće u Chelsea, makar na pozajmicu sa pravom otkupa, ali se isprečio Juventus. Oni traže obaveznu kupovinu na kraju sezone, Milan im je platio već deo od 54 miliona koliko vredi Pipita, ali teško će ga otkupiti.

Trebalo bi da doplate 39 na kraju sezone, kako bi transfer bio kompletiran.

Chelsea okleva, ne žele da odmah daju novac, pogotovo ne za igrača od 31 godinu, pa i Milan i Juventus smatraju da je najbolje da Pipita ostane među "Rosonerima" do kraja sezone, njegova sudbina će se rešavati na leto.

Međutim, sam igrač pritiska, ako Milan popusti, moraće da traže zamenu, sada se pominje Falcao iz Monaca, ali i njegova primanja su velika.

Za Argentinca u Juventusu i pored povrede Mandžukića nema mesta, šansa je pružena Keanu, ali Juve mora da vodi računa, da vratio više od polovine novca uloženog u napadača.

Čitava situacija je komplikovana, sada se spekuliše da bi Juventus pristao i na manji novac, samo da se zauvek oslobodi Higuaína, ali da su Milanu ostavili odluku.

Higuaín će igrati u Superkupu, a da li je to oproštaj od dresa "Rossonera" i Serije A, ostaje da vidimo.