1.1.19.

ZVANIČNO: Muriel u Firenci umesto u Milanu

Na pozajmicu sa pravom otkupa.

Dva dana pre Nove godine Apenini su brujali o dolasku Luisa Muriela u Milano. Prvog dana 2019. već očekivani demanti: Kolumbijac je promenio pravac i završio u Firenci! Na sajtu Fiorentine i zvanično je potvrđeno – Muriel je novi napadač Viole.

U pitanju je šestomesečna pozajmica sa pravom otkupa. Finansijski detalji se malo razlikuju od izvora do izvora, ali prema poslednjim informacijama Fiorentina će Sevilli na ime pozajmice uplatiti 1.000.000 evra, a ako bude želela da 27-godišnjeg napadača zadrži na stadionu “Artemio Franchi“ moraće da doda još 12.000.000.

Milan će nastaviti potragu za napadačem. Čim je procurela infromacija da će Muriel ipak u Firencu proširila se i glasina da su se Rossoneri okrenuli Southamptonovom Manolu Gabbiadiniju na koga motri i Betis. Sada se šuška i o Rodrigu De Paulu iz Udinesea, pa i Violinom Marku Pjaci. Utisak je da im je premija već izmakla iz ruku.

Što se tiče Fiorentine, u Toskani još traže vezistu. Poslednjih dana pominjao se i Nemanja Radoja s tim da se sada više priča da će nekadašnji zadnji vezni Vojvodine u Aston Villu.