22.6.14.

Barbara Berlusconi: Nadamo se vlastitom stadionu do 2019.

Predsednica Milana Barbara Berlusconi na današnjoj press konferenciji govorila je o Kaki, Clarecenu Seedorfu, novom stadionu Milana...

Kaka bi mogao napustiti Milan i preći u redove MLS ekipe Orlanda. Zapravo, to je sve izvesnije...

"Znam da će Kaka napraviti važnu odluku i on istu mora doneti u apsolutnom miru. Bićemo srećni ako Kaka ostane, ali prihvatićemo ako on bude želio da ode".

Filippo Inzaghi, bivši proslavljeni napadač Rossonera, zamenio je Clarencea Seedorfa na mestu trenera.

"Inzaghi ima pobednički mentalitet i sigurna sam da će biti dobar na poziiji trenera Milana. Želim mu sve najbolje i nadam se da će svoj entuzijazam 'kopirati' i na ostale u ekipi".

Ciljevi Milana? "Moramo se ponovo vratiti igranju utakmica Lige šampiona. Jednostavno moramo. Moj otac ima želju da investira u Milan i sigurno će pokušati da napravi stabilniji i jači klub u budućnosti".

"Pitala sam mog oca za novi stadion. Nadam se da će Milan imati vlastiti stadion do 2019. ili 2020. godine. Što se tiče San Sira, s Interom ćemo ga spremiti za finale Lige šampiona 2016. godine".

O bivšim (trenerima) samo najbolje...

"Seedorf je u Milan stigao u jednom teškom razdoblju, ali je radio dobar posao. Želim Seedorfu sve najbolje u budućoj karijeri i mislim da će biti sjajan trener klubova koje bude trenirao".

Mario Balotelli je neizbežna tema. "Balotelli je veliki igrač, ali niko nije nezamenljiv. Videćemo što će biti s njim".

Za kraj je Barbara rekla kako se nada da će izvršni direktor Adriano Galliani uraditi sve da se Milan vrati u Ligu šampiona i na staze stare slave.