23.8.14.

Balotelli Liverpoolov, ali ne igra protiv City-a!

Italijanski internacionalac Mario Balotelli obavio je tokom večeri medicinske preglede u trening centru Liverpula, dogovorio poslednje detalje ugovora sa "Crvenima", a poznati su i svi ostali detalji "buntovnikovog" transfera iz Milana.

Nakon iscrpljujućih i rigoroznih medicinskih testova u trening centru Liverpoola, Mario Balotelli napustio je Melvud zadovoljan uspešno obavljenim transferom u redove trofejnog engleskog kluba.

Britanski mediji javljaju da je Mario Balotelli pristao na nedeljnu zaradu od 125.000 funti a poznato je i da će Milan od prodaje "Super Marija" zaraditi 16 miliona funti!

Navijačima Liverpoola, međutim, neće biti ispunjena želja da novog napadača svog kluba vide na delu već u ponedeljak u derbiju kola sa Manchester City-jem.

Mario Balotelli neće nastupiti za Liverpool u ponedeljak protiv svog bivšeg kluba jer je rok za registraciju igrača istekao tokom popodneva.

Da dodamo i to da je Balotelli doputovao na Ostrvo privatnim letom i da su ga u Melvudu dočekale stotine navijača Liverpoola.

Ostaje naravno da Mario Balotelli bude zvanično predstavljen kao pojačanje Liverpoola, najveće u letnjem prelaznom roku iako su pre njega na "Anfield" stigli mnogi kvalitetni igrači.Izvor: sportske.net