22.8.14.

Balotelli na pregledima u Liverpoolu, ne igra protiv City-a!

Uskoro novi saigrači: Balotelli & Sakho
Mario Balotelli se trenutno nalazi u Liverpoolu gde će uskoro krenuti i na medicinske preglede. Prema nekim informacijama, on, ipak, neće biti u sastavu za meč protiv svog bivšeg kluba.

Mario Balotelli je, sada je već svima jasno, pred potpisivanjem ugovora sa Liverpoolom, a od toga ga deli još samo medicinski pregled. Transfer bi trebalo da iznosi oko 20 miliona evra, odnosno 16 miliona funti.

Kako bi potvrdio da je stvar pri kraju, menadžer Marija Balotellija je na svom instagram profilu ''okačio'' fotografiju novog dresa u kome će nastupati njegov pulen, a i italijanski mediji su na svojim naslovnim stranama pozdravili Marija Balotellija i njegov odlazak na ostrvo.

Gazzetta dello Sport piše da Mario Balotelli neće imati pravo nastupa za Liverpool u derbi meču drugog kola Premijer lige koji Liverpool igra protiv Manchester City-a u ponedeljak, a ovu informaciju preneli su i svi britanski mediji.

Prema nekim informacijama Balotelli će primati 90 hiljada funti nedeljno, a potpisaće ugovor na pet godina.

Ovaj kontroverzni napadač je morao da se obaveže u tom istom ugovoru da neće kršiti pravila ponašanja koja su propisana od strane Brendana Rodgersa.

Trenutno je mnogo sumnje da će Mario Balotelli uspeti da se smiri, ali Brendan Rodgers je već imao ''nestašnog'' igrača u vidu Luisa Suareza od koga je napravio najboljeg napadača Premijer lige i čoveka koji je osvojio ''Zlatnu kopačku'' Evrope. Svakako da je za to zaslužan i specijalizovani psiholog koji je član stručnog štaba Liverpoola, i sigurno je da može da pomogne i Mariju Balotelliju da iskaže sav svoj potencijal na terenu ne razmišljajući o drugim stvarima.

Među kritičarima Brendana Rodgersa koji ne odobravaju ovaj transfer nije se našao Manuel Pellegrini, koji je istakao da će Super Mario biti pravo pojačanje i ono što je bilo potrebno Liverpoolu da uđe u šampionsku trku.

Kakvu mu sudbinu predviđate?

Izvor: sportske.net