25.8.14.

Balotelli: Serija A je bila velika greška

Mario Balotelli je novi fudbaler Liverpoola, danas je sve ozvaničeno, a rekao je da je veoma srećan što je došao u tako veliki klub.

Nakon 18 meseci provedenih u Milanu, Mario Balotelli je promenio klub i vratio se u Englesku gde je svojevremeno nastupao za Manchester City, večerašnjeg protivnika njegovog novog tima. On će ove sezone nositi dres sa brojem 45 u Liverpoolu.

U obraćanju medijima, Balotelli je istakao da je veoma srećan što će nastupati za tim Brendana Rodgersa.

„Veoma sam srećan, drago mi je što sam ovde u Liverpoolu. Došao sam u jedan od najboljih timova u Engleskoj, fudbal koji se ovde igra je veoma dobar.

Radi se o sjajnom timu sa mladim igračima, a to je razlog zašto sam ovde. Engleski fudbal je generalno bolji od italijanskog, bila je greška što sam napustao Britaniju.“, rekao je Balotelli.

Pravi izazov za njega, pored ponovnog igranja u Premijer ligi, jeste i igranje u Ligi šampiona.

„Sigurno je da želim da osvojim Ligu šampiona. Želim da vodim ovu ekipu do titule.“, rekao je on.

Navijači su ga dočekali sa radošću, a Mario Balotelli je izrazio zadovoljstvo zbog toga, rekavši da će pokušati da ispuni njihova očekivanja.

„Nisam očekivao ovako dobar prijem sa njihove strane, uvek sam igrao protiv Liverpoola. Nikad navijači Liverpoola nisu bili fini prema meni kada sam igrao protiv njih, ali valjda je to normalno.“, završio je reprezentativac Italije i novo pojačanje čete Brendana Rodgersa.

On je potpisao trogodišnji ugovor sa ovim timom, a njegov debi se očekuje na White Hart Lane-u protiv Tottenhama u nedelju.

Izvor: sportske.net