21.8.14.

Balotelli u Liverpoolu!

Super Mario na korak od "Anfielda", u ovom trenutku u toku sastanak Gallianija sa njegovim menadžerom Raiolom i predstavnicima Redsa. Poslednje informacije govore da će Liverpool platiti 20 miliona evra.

Mario Balotelli je na korak od Liverpoola. Kako je potvrdio i Milan, u ovom trenutku teku pregovori, Englezi su ponudili 4 miliona za pozajmicu i još 18 na kraju sezone. Milan bi želeo da otkup bude obavezan i u ovom trenutku dva kluba dogovoraju formulu po kojoj će se Italijan preseliti na "Anfield". Prema poslednjim informacijama neće u pitanju biti pozajmica već će Liverpool otkupiti Balotellija za 20 miliona evra.

Da se nešto kuva bilo je jasno juče kada je Mino Raiola hitno stigao u Milano i zadržao se posle treninga sa čelnicima kluba, ali i Balotellijem.

On je doneo ponudu, a jutros su se u Milanu pojavili i predstavnici Liverpoola.

Došli su po Balotellija, Milanu je takođe stalo da napadač ode, imaju Pazzinija, a ako Super Mario oslobodi mesto u timu iz Torina će stići Alessio Cerci. Već je poznato da Inzaghi planira da napravi praktično italijanski "tridente" sa El Shaarawy, Cercijem i Pazzinijem, a i da Milan zbog razloga koji nemaju puno veze sa fudbalom želi da se oslobodi Balotellija.

On sam će biti itekako zadovoljan, ako je verovati nekim informacijama italijanskih medija zarađivaće oko 6 miliona evra po sezoni, dva više nego u Milanu. On se vraća u PL gde je sa City-jem pre par godina osvojio titulu.

Novo poglavlje Balotellijeve karijere počinje, hoće li odrasti?

Izvor: sportske.net