4.8.14.

Campbell "namignuo" Milanu!

Kostarikanac Joel Campbell našao se tokom vikenda na radaru dvojice direktora Milana koji su u London doputovali ne bi li ga videli na delu a poslednje informacija govore da je napadač Arsenala poslao pozitivan signal "Rossonerima".

Uspešna sezona koja je krunisana dobrim igrama na Mundijalu donela je Joelu Campbellu priliku da se dokaže Arsenu Wengeru ali je u isto vreme privuklo klubove koji bi rado voleli da vide Kostarikanca u svojim redovima.

"Emirates Cup" u Londonu bio je prilika da dvojica direktora Milana na delu vide veliki broj dobrih fudbalera a "oko su bacili" baš na Campbella koji nije ostao imun na interesovanje "Rossonera".

Italijanski "Sky" došao je do informacije da su se direktori italijanskog kluba i Joel Campbell već sastali kako bi Kostarikanac jasno rekao da li je spreman za prelazak na "San Siro" a sve su prilike da je napadač Arsenala "namignuo" interesentima!

Isti izvor tvrdi da su direktori Milana dobili odgovor kakav su želeli da čuju i da posle svega treba očekivati zvaničnu ponudu kluba iz evropske prestonice mode.

Prelazak Joela Campbella u Milan nimalo nije nemoguć posebno ako se ima u vidu da bi Arsenal verovatno pristao na pozajmicu na kojoj bi i Italijani uštedeli, što im je glavni cilj.

Izvor: sportske.net