12.8.14.

Milan mora da "žrtvuje" De Sciglia

Letnji prelazni rok polako ulazi u završnu fazu a Milan je sve bliži odluci da "žrtvuje" Mattiju De Sciglia kako bi zaradio dovoljno novca za dovođenje željenih pojačanja.

Do kraja letnjeg prelaznog roka ostalo je nešto više od 15 dana a pojedini evropski velikani i dalje čekaju na dovođenje kvalitetnih pojačanja.

Slavni Milan za sada je najveće pojačanje dobio u iskusnom Diegu Lopezu a ne treba zanemariti ni dovođenje Kolumbijca Pabla Armera koji će pojačati konkurenciju na poziciji levog beka.

Ipak, čini se da navijači čuvenog italijanskog kluba još uvek čekaju da na "San Siru" odjekne transfer bomba ili bar da se Milan pojača sa još nekoliko kvalitetnih igrača.

Kako sada stoje stvari izvesnija je druga solucija a finansijska pozicija "Rossonera" takva je da neko mora da bude žrtvovan da bi se zaradio novac za pojačanja.

Plan "A" koji podrazumeva prodaju Marija Balotellija neće biti realizovan jer kupaca za tamnoputog napadača nema zbog čega je kocka pala na talentovanog Mattiju De Sciglia, momka koji slovi za jednog od najvećih potencijala evropskog fudbala.

Milanov univerzalac trebalo bi da donese klubu novac od kojeg bi "Rossoneri" do kraja prelaznog roka na "San Siro" doveli Alessija Cercija.

Spekulacije oko prodaje Mattije De Sciglia i dalje su vezane za Real Madrid jer Carlo Ancelotti ne krije da gaji simpatije prema kvalitetima talentovanog defanzivca.

Ostaje da se vidi hoće li "Rossoneri" unovčiti svoju "zlatnu koku" i tako omogućiti Filippu Inzaghiju da sa adekvatnim pojačanjima pripremi ekipu za novu sezonu.

Izvor: sportske.net