4.8.14.

Rodgers: "Kategorički tvrdim - Balotelli NE dolazi!"

Menadžer Liverpoola Brendan Rodgers požurio je da demantuje pisanja medija vezana za mogući prelazak Marija Balotellija u redove kluba sa "Anfielda".

Vest da je Liverpool spreman da angažuje Marija Balotellija odjeknula je tokom dana fudbalskim nebom ali je jednako brzo dobila demanti.

Govoreći o predstojećem duelu sa Manchester Unitedom na međunarodnom prijateljskom turniru u Severnoj Americi menadžer Liverpoola Brendan Rodgers jasno je rekao šta misli o mogućnosti da Balotelli postane deo "Crvenih".

"Kategorički tvrdim - Mario Balotelli neće preći u Liverpool!" kazao je Rodgers.

Najavu ovog neočekivanog transfera u nedelju su preneli italijanski mediji a tom prilikom su upotrebili i reči Brendana Rodgersa koji je tokom nedelje govorio o kvalitetima tamnoputog napadača.

"Pitali su me šta mislim o njegovim kvalitetima. Balotelli je sjajan fudbaler ali on je Milanov igrač. Ako sam izneo svoje mišljenje o njemu ne znači da ga želim u timu" razjasnio je Rodgers čitavu priču.

Fudbalere Liverpoola očekuje okršaj sa Manchester Unitedom na pomenutom međunarodnom Kupu Šampiona a uskoro sledi i početak Premijer lige u kojoj bi klub sa "Anfielda" ponovo trebalo da bude jedan od konkurenata za trofej.

Izvor: sportske.net