25.8.14.

Sammy Eto'o može da bira!

Kamerunac je i dalje slobodan igrač, i po svemu sudeći, ne žuri sa stavljanjem potpisa na ugovor sa nekim timom, a ima mnogo zainteresovanih strana.

Eto'o je imao solidnu sezonu u Chelsea-ju, ali je londonski tim odlučio da mu ne ponudi novi ugovor. Da li bi ugovor bio na stolu pre sukoba između Eto'a i Mourinha, kada je Portugalac nagovestio da je Eto'o stariji nego što se misli, ne znamo.

Ono što je sigurno, mnogi evropski klubovi smatraju, gledajući prošlu sezonu, da je Eto'u ostalo još sezona ili dve vrhunskog fudbala u nogama, i žele da ga vide u svojim redovima.

Trenutno, Eto'o se povezuje sa Evertonom, Milanom i Romom. Liverpool je odustao posle dolaska Balotellija, ali bi njihov gradski rival mogao da ga uzme.

Navodno, Martinez je voljan da ponudi Eto'u čak 100 hiljada funti za jednu sezonu koju bi Kamerunac proveo u Evertonu.

Milan i Roma su takođe zainteresovani, još uvek nisu uputili zvaničnu ponudu Eto'u, ali teško da bi ona bila dovoljno visoka da parira Evertonovoj.

Eto'o bi morao da požuri, sezona je uveliko počela, a ne verujemo da će u vrhunskoj ligi dobiti bolju ponudu od Evertonove, pod uslovom da je cifra o kojoj spekulišu engleski mediji tačna.

Izvor: sportske.net