30.10.14.

Nekada Gullit, Van Basten, Savićević, Kaka i Ronaldinho - večeras Giacomo Bonaventura! (VIDEO)

Odlični vezista Milana je u 34. minutu ostavio domaću publiku u potpunom šoku, pošto je golmana Cagliaria Alessija Cragna lobovao sa prilično velike udaljenosti, iskosa sa desne strane, i pokazao kakav je majstor.

San Siro i navijači Milana više ne moraju da čekaju novog mađioničara u svom klubu, majstora koji će publiku ponovo dizati na noge kao što su to činili Van Basten, Gullit, Savićević, Kaka ili Ronaldinho, jer su večeras dobili jednog upravo takvog. Reč je o bivšem vezisti Atalante Giacomu Bonaventuri, koji je večeras u Kaljariju svima pokazao kakav je majstor i onim večitim kritičarima i skepticima zauvek zatvorio usta.

Odlični vezista Milana je u 34. minutu ostavio domaću publiku u potpunom šoku, pošto je golmana Cagliarija Alessija Cragna lobovao sa velike udaljenosti, iskosa sa desne strane, i pokazao kakvim arsenalom raspolaže.

Bonaventura je večeras peti put bio starter u ovoj sezoni, do sada je četiri puta ulazio sa klupe, ali će u narednom periodu sasvim sigurno postati jedan od nosioca igre Milana.