31.10.14.

Torres: Napustio sam Chelsea da bih se osetio važnim

Napadač otkrio da priče o njegovom povratku u Atletico ovog leta nisu bile realne.

Fernando Torres nikada nije ispunio očekivanja na Stamford Bridge-u od prelaska u Liverpool, a ovog leta je odlučio da završi sagu u Chelsea-u i promeni sredinu.

Napadač je na dvogodišnjoj pozajmicu u Milanu, a uprkos ustaljenom mišljenju Torres je otkrio da njegov odlazak nema veze sa Joseom Mourinhom, već da mu je nedostajala uloga ključnog igrača koju je imao na Anfield-u.
„Mourinho je uvek bio dobar prema meni. Odluka da napustim klub je bila lična zato što mi je trebalo nešto više, bilo mi je potrebno da se osetim važnim. Mourinho i ja imamo dobar odnos i i dalje razgovaramo telefonom“, rekao je Torres.

Letos se pominjala opcija i da se popularni El Nino vrati kući i ponovo zaigra za Atletico, ali je Španac otkrio da tu nije bilo istine.
„Nikada nije postojala realna opcija da se vratim. Mediji su spekulisali i to mi se nije svidelo. Rekao sam više puta da neću otići u Atletico da se penzionišem. Otići ću ako budem imao dovoljnu motivaciju da se nadmećem jer je njihov tim danas mnogo drugačiji nego kada sam ja bio tamo. Pratim ih svakog vikedna, ali opcija o povratku nikada nije bila realna“, rekao je Torres.

Milan u nedelju igra protiv Palerma na San Siru, a kvota na pobedu Torresove ekipe je 1,50.