3.3.15.

Berlusconi našao trenera!

Jedino pitanje je ko će čuvati klupu do juna. Naslednik se izgleda zna!

Vreme Filippu Inzaghiju je isteklo, italijanski mediji su uvereni da se čeka prvi sledeći kako bi se Milan zahvalio legendi, jednoj u nizu koje je potrošio.

Do kraja sezone će neko privremeno voditi tim koji je praktično izgubio sve šanse za ozbiljne stvari u šampionatu. Postoji neka nada da bi mogli da se domognu Evrope, ali je Milanova "teritorija", Liga šampiona, nedostižna.

Inzaghija bi mogli da zamene večiti pomoćnik Tassotti, ili trener omladinskog tima, Cristian Brocchi, takođe nekadašnji fudbaler kluba. Postoji varijanta da se vrati Clarence Seedorf koji je na platnom spisku, nije raskinuo ugovor.

Ali, pravo pitanje je ko će od juna na klupu. Od Spallettija nema ništa, izgleda da je izbor pao na Montellu. Partije Fiorentine ove sezone su uverile Berlusconija da "Aeroplanino" zaslužuje šansu, čak je vlasnik spreman da garantuje nekadašnjem napadaču Rome i šansu na duži period, tako što će mu biti ponuđen trogodišnji ugovor.

Montella će sigurno napustiti Firencu, smatra da klub nema snage za bitnija ulaganja i da će nastaviti da prodaje najbolje igrače, osim u slučaju da izbori treće mesto što je malo verovatno.

U svakom slučaju, oberučke bi prihvatio ponudu Milana, pa je izgleda transfer na pomolu. Samo, kako su se proveli prethodnici, ovo i nije baš za čestitanje...

Izvor: sportske.net