23.3.15.

Cerci: Prelazak u Atletico je loš potez

Talentovani napadač priznaje da je pogrešio kada je odlučio da napusti Italiju i preseli se u Španiju.

Alessio Cerci, napadač Atletico Madrida koji se trenutno nalazi na pozajmici u Milanu, je izjavio da je prelazak u Atletico bio loš potez, ali da je sada fokusiran samo na Milan i što bolje igre u dresu milanskog kluba, javljaju engleski mediji.

"Očekivao sam više i od sebe i od kluba. Znao sam da će biti teška godina, jer nisam trenirao pred početak sezone. Napravio sam pogrešan izbor, ali se nadam da će sve da se vrati na svoje mesto.", izjavio je Cerci za medije.

Italijanski napadač koji je u januarskom prelaznom roku stigao u Milan, dok je u suprotnom smeru otišao Fernando Torres, još uvek nije postigao pogodak za svoj novi klub, ali se nada da će uskoro i to da se desi.

Takođe, Antonio Conte, selektor reprezentacije Italije ga je uvrstio na spisak igrača na koje računa za naredna dva meča koja očekuju Italiju u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

"Saznao sam da sam dobio poziv na poluvremenu meča sa Cagliarijem i bio sam oduševljen. Došao sam ovde da igram fudbal. Znam da je ova godina loše počela i da se vratim u staru formu po kojoj sam postao poznat.", zaključio je 27-godišnji fudbaler.

Izvor: sportske.net