24.3.15.

Ovo su Ricky-evih jedanaest!

Legendarni Ricardo Kaka odabrao svoj tim snova. Pogodite za koga nema mesta?!

Nije teško pogoditi, Kaka je Brazilac, on ne pravi kikseve.

Ali ovo su njegovih 11 sa objašnjenjima.

Dida - "Bio sam sa Casillasom četiri godine u Realu, ali za mene je Dida najbolji golman. Neverovatno šta je branio, pobeđivali smo zajedno u Milanu i reprezentaciji".

Cafu - "Ovo nije težak izbor, od njega sam naučio najviše kada je pristup i motivacija u pitanju. Osvojio je dva Mondijala i Ligu šampiona i uvek je želelo više i radio napornije"

Maldini - "Isto važi i za Paola, on je jedan od najtrofejnijih igrača u istoriji, a opet prvi je dolazio na trening, poslednji odlazio. On je primer i uzor za svakog sportistu".

Nesta - "Nikada nisam video da neko čita igru kao Italijani. A od svih njih, najbolji je Nesta, bio je jak i brz i uvek je znao šta će protivnik uraditi. Oni valjda odrastaju učeći o taktici, to ih razlikuje od ostalih nacija!

Roberto Carlos - "Dovoljno je da kažem da sam uživao igrajući sa njim. Takva eksplozivnost i šut nikada nisu i neće biti viđeni. Fantastičan fudbaler..."

Iniesta - "Daću mu najveći mogući kompliment, kada ga posmatrate to se čini veoma lako. Neverovatno sa kojom lakoćom on igra fudbal"

Zidan -"Nisam imao sreću da igram sa njim, ali sam ga posmatrao kao rivala. To je elegancija, kao da je klizao na terenu. A ono što je mogao da uradi sa loptom je za druge igrače nezamislivo"

Pirlo - "Bila je privilegija igrati sa njim, on vidi uvek akciju pre nego što se ona odigra. Lutao sam između linija u naše vreme u Milanu i uvek sam znao da će mi on poslati pravu loptu. Jedan od najvećih igrača sa kojima sa igrao"

Cristiano Ronaldo - "Učio sam od njega, on je zaista poseban, najbolji igrač na svetu u ovom trenutku."

Ronaldo - "Najbolji fudbaler sa kojim sam delio teren bez sumnje. To niko od napadača nije imao, brzina, driblin, kretanje, baš sve."

Ronaldinho - "On ili Messi? Ronaldinho, jer je genije. Uživanje je sa njim trenirati jer onda radi stvari koje obično ne pokušava na utakmici. Pravi čarobnjak...".

Izvor: sportske.net