3.6.15.

Ako neće Ancelotti, hoće Miha?

Nakon što je Ancelotti odbio priliku da sedne na klupu Rossonera, prvi pik italijanskog giganta je Siniša Mihajlović.

Iako se očekivalo da će po odlasku iz Sampdorije preći na klupu Napolija, Siniša Mihajlović bi (neočekivano) mogao da ode korad dalje, korak više.

Nije to preveliko iznenađenje, Siniša Mihajlović figurira kao rešenje za klupu Milana već neko vreme, ali je iznenadni rastanak Carla Ancelottija i Real Madrida bio trenutak koji je čelnike Milana okrenuo isključivo prema legendi kluba.

Obzirom da se Carlo džentlmenski zahvalio na ponudi, rukovodstvo Rossonera je svoju pažnju primorano da vrati na kandidate koji su razmatrani i pre.

Prvi u nizu, upravo, Siniša Mihajlović.

Srbin iza sebe ima uspešnu sezonu na klupi Sampdorije, sa čijim je prosečnim timom od mesta na začelju tabele stigao do praga Evrope.

Izvukao je maksimum iz onoga što mu je bilo na raspolaganju, a Milan je upravo u sličnoj situaciji. Posrnuli gigant treba nekoga ko će razbuditi strasti, ko će pokrenuti tim i uz pravu podršku Uprave vratiti staru slavu velikom klubu.

Igrači su se zamerili Pippu Inzaghiju, loša atmosfera je uticala na rezultate, Milanu treba čvrsta ruka, kakvu sigurno ima Miha, za koga svi znamo da bez pardona, jasno svojim fudbalerima stavlja do znanja ko je gazda.

U konkurenciji za klupu se pominju još Montella, te Donadoni, ali i Brocchi, kao trener Primavere.

Miha je ipak, javljaju italijanski mediji, prvi pik.

Izvor: sportske.net