8.6.15.

Galliani dovodi Mihi dvojac iz 'Zmajevog gnezda'?

Italijanski mediji pišu da je sportski direktor Milana ušao u pregovre sa Portom oko kupovine dvojice ponajboljih igrača 'Zmajeva' iz prethodne sezone.

Kako stoje stvari, na 'San Siro' bi ovog leta mogli da stignu Jackson Martínez i Yacine Brahimi!

Kolumbijski napadač sigurno odlazi iz Porta, najčešće je bio dovođen u vezu s Arsenalom i on sam je u nekoliko navrata isticao da bi voleo da zaigra za 'Tobdžije' koje su mu u srcu od dečačkih dana. Takođe, španski mediji su ga dovodili u vezu sa Valencijom, sada je Milan izgleda najveći favorit za njegovu narednu destinaciju.

Problem bi mogla da bude Martinezova otkupna klauzula koja iznosi 35 miliona evra, a Adriano Galliani će na pregovorima sa predstavnicima portugalskog vicešampiona pokušati da spusti ovu cenu tako što će ponuditi kupovinu pomenutog 'duo paketa'. Koliko je to novca, još uvek nije poznato.

Što se tiče alžirskog reprezentativca Brahimija, pominjan je kao potencijalno pojačanje Bayerna ovog leta. Njegova trenutna cena na tržištu je oko 16 miliona evra (izvor transfermarkt).

Prostom računicom dolazimo do cifre od preko 50 miliona evra za ovu dvojicu fudbalera, videćemo koliko je 'Ujak Fester' planirao da ponudi. Toliko sigurno nije...

Izvor: sportske.net