13.6.15.

Ibra rekao "DA"

Italijanski mediji tvrde da je Zlatan Ibrahimović pristao da se vrati u Italiju i da u ponedeljak Raiola seda za sto sa vlasnicima Paris Saint-Germaina!

Zlatan Ibrahimović je juče nazvao priče o odlasku u Paris Saint-Germain novinarskim izmišljotinama, ali u Italiji mu ne veruju.

Jutros je glavna vest da će Milan ispuniti njegove uslove, 8 miliona evra po sezoni plus bonuse, čime bi postao ubedljivo najplaćeniji igrač u Seriji A. On prima oko 12 miliona neto u Paris Saint-Germainu, tako da se neće odreći mnogo novca, a dobija šansu da još dve sezone igra u ligi koju najviše voli.

Priča se da je na odluku uticala Ibrina supruga Helen Seger koja obožava Milano, par je svojevremeno kupio kuću u ovom gradu i namerava da živi tamo po završetku Zlatanove karijere.

Prema tvrđenju medija na Apeninima, ovim je završen veći posao jer je Paris Saint-Germain spreman da se oslobodi Ibrahimovića, odnosno njegove plate. Oni smatraju da bi Cavani trebalo da dobije šansu da bude najistureniji napadač, a ciljaju Lacazetta iz Lyona. Takođe, ako skinu Ibru sa platnog spiska pokušaće narednog leta da dovedu Cristiana Ronalda i ponude mu platu koju neće moći da odbije.

Takođe, Lacazette je ponudio ogroman novac Carlitosu Tevezu, blizu 10 miliona evra po sezoni, ali je Argentinac ipak bliži povratku u domovinu.

U ponedeljak će Mino Raiola razgovarati sa Al-Khelaifijem, čelnikom Parižana, s obzirom na Ibrine godine obeštećenje neće biti veliko, pa je i to razlog više da verujemo da će na kraju sjajni Šveđanin završiti u Milanu.

"Rossoneri" za sada izgledaju kao klub koji će dominirati u prelaznim roku, već su blizu završetka posla sa dvojicom sjajnih igrača.

Izvor: sportske.net