10.6.15.

Mihina lista!

Novi trener Milana kreće u raščišćavanje, klub ima novca, a Galliani radi na više frontova kako bi stvorio tim spreman da uđe u bitku za titulu!

Dok čeka da ga promovišu u trenera Siniša Mihajlović već pravi planove za stvaranje novog i jačeg Milana. On će rasčistiti stvari unutar ekipe, a sjajna stvar je što je izgleda Milan rešen da uloži veći novac kako bi stvorio ozbiljan tim.

Naš trener traži novog komandanta odbrane, odlazi praktično većina defanzivaca. Rami bi mogao u Lyon, Alex da se vrati u Brazil, mesta neće biti za Zakarda, verovatno i Mexèsa koji bi da ostane, ali mu je ugovor istekao. Ni Zapata i Bocchetti neće preživeti seču, dok će Bonera biti samo rezerva

U stvari Mihajlović bi mogao ozbiljno da računa na Paletu, a cilja Stefana Savića iz Fiorentine kao rešenje za drugog štopera.

Što se veznog reda tiče prvo ime bi mogao da bude Kondogbija, Galliani je bio u Monaku, "Kneževi" traže 30 miliona evra. Uz Brahimija i Jacksona Martíneza, prva varijanta ostaje Ibrahimović. Sada transfer više nije nemoguć, priča se da bi Šveđanin mogao da prepolovi osnovna primanja i da pristane na 7.5 miliona evra, plus bonuse, ali videćemo kakva su razmišljanja predsednika Parižana Al-Khelaifija.

U svakom slučaju, Ibrahimović je prioritet, i pored godina koje ima, u Milanu veruju da je sposoban da pravi razliku u Seriji A.

Njegov dolazak bi značio da nema šanse da stigne i Jackson Martínez, ali zahvaljujući fondu Doyen koji je blizak novim akcionarima, još jedan igrač Portoa, Rúben Neves bi mogao da završi u Milanu.

Jasno, odmah se prave kombinacije kakav bi tim mogao da bude dovoljno dobar da konkuriše Juventusu u borbi za titulu.

To bi moglo da izgleda ovako:

Diego Lopez; De Sciglio, Savić, Paletta, Antonelli; Kondogbia, Menez, Montolivo, Brahimi; Ibrahimović.

Sa jakom klupom i igranjem na dva fronta jasno je da bi Mihajlović imao tim spreman da baci rukavicu Juventusu.

Izvor: sportske.net