18.6.15.

Ovo je najtraženiji igrač u prelaznom roku!

Ni Pogba, ni Cavani, ni Bale, ovog čoveka hoće bukvalno svi!

Geoffrey Kondogbia je hit. Francuz je odigrao sjajnu sezonu u Monacu, pamti se njegova partija i gol protiv Arsenala, a u ovom trenutku odlični 22-godišnji vezista je na meti najvećih evropskih klubova.

Pričalo se da će ga Monaco prodati za tridesetak miliona evra, ali je prava trka za fudbalerom doprinela da mu cena poraste.

Tako je prvi čovek kluba Vadim Vadim Vasilyev, tražio od Intera 35 miliona evra i to bez bonusa.

Milan će danas probati da odobrovolji "Kneževe", Galliani razgovara i sa fudbalerom oko godišnje plate, ali u Milanu su dobili poruku, 30 miliona koliko nameravaju da plate nije dovoljno.

Pričalo se i o Juventusu koji ima novac, ali je direktor Marota rekao da nisu zainteresovani.

A onda se danas pojavila informacija da je Barceloni jedan od prioriteta Kondogbija, da će razgovarati sa igračem da ostane u Monacu još šest meseci, a onda se preseli na "Camp Nou".

Stigla je i ponuda Tottenhama od 30-tak miliona, ali je procena da Kondogbija želi u veći klub. On je već igrao u Primeri, za Sevillu, pričalo se da je završio posao tada sa Realom, ali je tada iz Andaluzije za oko 22 miliona evra otišao u Monaco, pre dve gpdine.

Momak ima samo 22 godine, sjajne predispozicije, pa je vrlo verovatno da će ovo biti jedan od najvećih transfera u letnjem prelaznom roku.

Izvor: sportske.net