30.7.15.

Stigao novac, "Don Miha" sanja pojačanja!

Siniša Mihajlović ima novi "nadimak", kasa Milana puna, ova trojica igrača bi zaokružila projekat. Posle toga ambicije lete u nebo!

Jučerašnji sastanak Bee Taechaubol, ili "Gospodina Bee-a" kako brokera zovu italijanski mediji i Silvija Berlusconija je prošao dobro. Praktično, sporazum je postignut, pa će svežih 500 miliona evra ući u klub.

To će omogućiti pravi završetak prelaznog roka.

Mihajlović čeka i nada se, Adriano Galliani je potvrdio da su Ibrahimović i Romagnoli na meti. Mladi štoper Rome je jedina opcija za poslednju liniju.

"On ili niko", kaže Galliani koji je spreman dai izdvoji 25 miliona evra za ovog fudbalera.

Galliani je uporedio Sinišu Mihajlovića sa jednim od najvećih trenera u istoriji Berlusconijevog Milana.

"Podseća me na Capella, ozbiljnošću i pristupom, on je bio naš izbor upravo zbog karakteristika koje ima. Pregovarali smo sa Ancelottijem koji ima zdravstvenih problema, ali i tada smo znali, ako se Carlo ne vrati, Mihajlović je trener", rekao je Galliani.

Dakle, Mihu možemo zvati "Don" zbog trenerskog stila sličnog Capellovom!

Što se prelaznog roka tiče stvari su jasne, uz Romagnolija, meta je Ibrahimović, Šveđanin šalje različite poruke, ali su u Milanu uvereni da će do kraja prelaznog roka vratiti nekadašnjeg napadača.

"Sa njim smo kandidati za titulu", ne ostavlja nikakvu sumnju Jeremy Menez.

Treči komadić slagalice bi mogao da bude Axel Witsel. Naime, Zenit je tražio 100 miliona, ali to su samo priče za medije, oni bi bili zadovoljni sa 30, tim pre što Belgijanac svim silama želi u Seriju A. Za njega je zainteresovan i Juve, ali je mnogo bliži Milanu.

U svakom slučaju 100 miliona su na raspolaganju, ali računajući i plate fudbalera, pa je jasno da bi Berlusconi mogao da zavuče ruku u džep ponovo, ukoliko pored Ibre i Romagnolija želi Witsela.

Milan danas igra protiv Reala, Miha će opet mešati karte, u drugom poluvremenu planira da, kao i protiv Intera, upari Baccu i Luiza Adriana. Meč će početi Niang i Alessio Cerci.

Rezultat nije u prvom planu, navijači veruju da ovo nije sve u prelaznom roku i da će do treće nedelje avgusta biti napravljen dovoljno dobar tim da se uključi u bitku za vrh tabele.

Izvor: sportske.net