27.8.15.

Mario, mi ti verujemo!

Balotelli ima svoj novi početak, treći put. Obećava da će uspeti, mnogi sumnjaju. Ipak, mi mu verujemo.

Italijanski fudbaler se nakon samo jednog premijerligaškog gola u sezoni rastao sa Liverpoolom, vratio se u svoj Milan.

Srce mu je na mestu, ponovo će nositi dres kluba koji voli, ali će morati dobro da pazi. Siti je bio jedna šansa za povratak na kolosek, Liverpool druga, povratak u Milan je prilika koju ne sme da propusti.

Dobio je jasne instrukcije kako treba da se ponaša, Miha mu neće tolerisati nikakve ispade.

Svestan je, za sada, toga i sam Mario Balotelli, izražava veru da će pravim radom uspeti da se vrati u formu, vrati u reprezentaciju, vrati na fudbalski vrh.

"Osećam se kao na početku karijere. Igrao sam i ponašao se kao dete, propustio sam dosta prilika, ali utakmica još nije gotova. predamnom je drugo poluvreme, sada hoću da živim i igram kao čovek.", tvrdi Mario Balotelli.

Kaže da je dao obećanje Mihi, moraće da ga ispuni.

"Moram da održim obećanje koje sam dao sebi, porodici, Milanu i Siniši Mihajloviću. Počinjem od nule. Znam da nemam prava na nove greške. Ipak, ja nisam zaboravio da igram fudbal. Pun sam energije, entuzijazma i želje za radom. Moja utakmica još nije gotova."

"Imam 25 godina, više nisam dete. Svaku sledeću priliku moram da iskoristim.", rekao je Balotelli u intervjuu za italijanske medije.

Poseban akcenat stavljen je na Mihu, Mario kaže da ga izuzetno poštuje.

"Daću sve od sebe da ispunim njegova očekivanja. On je vođa, opasan je, iskren, strog i odan. Ne blefira, ne glumi. Gleda te u oči kada razgovara sa tobom, to mi se sviđa."

"Šta više, gleda te kao čoveka, ne samo kao igrača. Pokazao je veru u mene time što je prihvatio da me primi nazad. Mnogo sam mu dužan već sada.", jasan je Mario Balotelli.

Izvor: sportske.net