25.8.15.

Miho, medeni mesec gotov, Berlusconi se razbesneo!

Miho, medeni mesec gotov, Berluskoni se razbesneo!Nije mu dugo bilo potrebno, nakon startnog neuspeha stopirao dovođenje veziste!

Tako stvari funkcionišu, Berlusconi je ljut, ne zbog rezultata već zbog Mihajlovićevih grešaka. Dobro je poznato da gazda Milana smatra da je najbolji poznavalac fudbala na svetu.

On je besan jer je Mihajlović šansu pružio mladom Rodrigu Elyu, Brazilac nema nikakvo iskustvo u Seriji A, grešio je od početka, na kraju dobio crveni karton što je i odlučilo.

Pojačanja na kojima je Mihajlović insistirao, Bertolacci i Romagnoli, koji su plaćeni ogroman novac su razočarali. Prvi se nije video na sredini, drugi je napravio penal iz koga je Iličić dotukao "Rossonere".

Sve ovo je naljutilo gazdu, pa je stopirao dovođenje još jednog Mihinog pulena iz Sampdorije. U pitanju je Sorijano, već je gotovo bilo dogovoreno da se preseli u Milan za nešto više od 10 miliona i Noćerina, ali je Berlusconi blokirao transfer.

On nije siguran u procenu srpskog trenera, navodno je rekao Gallijaniju da je potrošeno više od 80 miliona evra na pojačanja i da tim ne liči ni na šta na startu sezone.

Ovo je prvo upozorenje, Milan mora da dobije Empoli pre pauze i da zaigra bolje.

Nova procena Mihajlovićevih sposobnosti svakako će biti treće kolo, sredinom septembra. Tada će Mihajlović biti na iskušenjima u "Derbiju Madoninne", pa je svakako da srpskog trenera čeka težak septembar. Nije dobro počelo, ali ima vremena da se popravi, mada je jasno da Milan nema strpljenja.

Izvor: sportske.net