26.8.15.

Milan spremio klauzulu o dobrom ponašanju za Balotellija - po ugledu na italijansko vojno vazduhoplovstvo!

Njegovi profili na društvenim mrežama će biti pod stalnim nadzorom.

Kontroverzni italijanski fudbaler Mario Balotelli imaće klauzulu o dobrom ponašanju u ugovoru sa Milanom, koja podrzaumeva zabranu nošenja ekstravagantne frizure i odeće, prekomernog pića i noćnih izlazaka, prenosi Royters. Kako tvrdi Gazzetta dello Sport, potpredsednik Milana Adriano Galliani preuzeo je ovu klauzulu o ponašanju iz kodeksa italijanskog vojnog vazduhoplovstva.

Dvadesetpetogodišnji Balotelli vratio se u Milan, samo godinu dana pošto je napustio taj klub i pridružio se Liverpoolu, u kojem je imao lošu sezonu. On je u utorak prošao medicinske preglede i očekuje se da potpiše za Milan kao pozajmljen igrač do kraja sezone. Kako navodi Gazzetta, Balotelli ne sme da šteti ugledu kluba, a njegovi profili na društvenim mrežama Twitter, Facebook i Instagram biće stalno nadgledani.

Balotelli će takođe, po novom ugovoru, morati da se pojavljuje na vreme na treninzima. On je pre Liverpola godinu i po dana nastupao za Milan i na 54 utakmica postigao 30 golova. Prethodno je igrao još za Inter i Manchester City.