28.8.15.

Mirko Ivanić - Mihino iznenađenje za kraj prelaznog roka?!

Kako se bliži kraj letnje pijace, ime Mirka Ivanića se sve češće pominje. Odlazak iz Vojvodine sve izvesniji, a u međuvremenu se pojavila i veoma atraktivna opcija.

Ekipa Vojvodine nije uspela da se plasira u Ligu Evrope, a kako sada stvari stoje, uskoro će ostati i bez svog najboljeg igrača, Mirka Ivanića.

Danas smo već pisali o interesovanju pojedinih klubova iz Španije i Turske, ali najnovije informacije govore da bi Ivanić mogao i u Italiju, i to među Mihajlovićeve ''Rossonere'' - u Milan!

Prema tim informacijama do kojih smo došli večeras, ključni čovek u priči oko Ivanićevog transfera u Milan mogao bi da bude skaut Miroslav Tanjga, inače nekadašnji fudbaler Vojvodine, kum Siniše Mihajlovića i njegov saigrač iz šampionskih dana ekipe iz Novog Sada.

Tanjga već izvesno vreme prati igre i fudbalski razvoj Ivanića, zadovoljan je onim što je mladi fudbaler pokazao, a pošto su u Vojvodini bili stopirani svi transferi dok je klub nastupao u kvalifikacijama za LE, sada je ta prepreka otklonjena, pa bi transfer mogao da se realizuje u finišu prelaznog roka.

S druge strane, međutim, Siniša Mihajlović je danas poručio da je, što se njega tiče, letnji prelazni rok završen, ali uz ogradu da bi ''možda moglo da bude i nekih iznenađenja u poslednjim trenucima pijace''.

Istovremeno, sa ''Karađorđa'' je ''procurela'' i vest da bi i Bojan Nastić mogao u inostranstvo narednih dana, pošto je za njega zainteresovana Legija iz Varšave. Taj transfer bi iznosio 200.000 evra, uz 20% od naredne prodaje, a ukoliko bi došlo do realizacije, Nastićeva zamena bi trebalo da bude Nikola Antić iz Jagodine, ili Aleksandar Subić iz Borca.

U Novom Sadu se radi i na pronalaženju zamene za Ivanića, ukoliko on zaista ode, ali ime tog potencijalnog pojačanja Vojvodine se još uvek drži u tajnosti.

Izvor: sportske.net