2.9.15.

Ibrahimović: Milan me je očajnički želeo

Napadač Paris Saint-Germaina demantovao da je postojala opcija o prelasku u Arsenal.

Celo leto se baratalo imenom Zlatana Ibrahimovića kao jedne od zvezda prelaznog roka, ali se na kraju završilo ostankom švedskog napdača u Paris Saint-Germainu.

Milan je bio najuporniji u nameri da ga vrati na San Siro, želeo ga je Galatasaray, pominjao se Manchester United, a poslednjeg dana prelaznog roka se spekulisalo da je Arsene Wenger došao u Pariz po Ibru.

Šveđanin je danas demantovao da je postojao interes Arsenala, ali i otkrio da je Milan očajnički želeo da ga dovede.
„Ako neko hoće da me angažuje, onda prvo mora da se dogovori sa mojim agentom Minom Raiolom. Naravno da sam srećan kada klubovi žele da me dovedu, ali moraju prvo da pričaju sa Raiolom. Milan je očajanički želeo da me angažuje, ali ja sam srećan u Parizu. Od početka sam govorio da ostajem u Parizu i na kraju sam ostao. Sviđa mi se ovde, imamo dobar tim, a i mojoj porodici je lepo ovde“, otkrio je Ibra.

Paris Saint-Germain je tako postao prvi klub u Ibrahimovićevoj karijeri u kojem će sjajni napadač provesti duže od tri godine. Po tri sezone je igrao za Ajax i Inter, dve u Malmeu, Juventusu i Milanu, jednu u Barceloni... Izgleda da se Ibra skrasio.