4.9.15.

Mihina metla, četvorica traže novi klub?

Mihajlović je juče poručio da igrači koji nisu standardni ćute, jer postoji razlog zbog koga ne igraju. Ko je na listi za odstrel!

Mihajlović je bio propisno iznerviran posle meča sa Mantovom. Njegov tim je pobedio u prijateljskoj utakmici, ali bilo je mnogo grešaka.

Srpski trener je imao poruku za rezerviste o kojoj možete da čitate ovde, a izgleda da je već otpisao neke standardne igrače.

Prvi na listi je Brazilac Alex, očigledno da su ga pregazile godine, sklon je kiksevima, po svemu sudeći već na zimu će napustiti klub.

Ni kapiten Montolivo nije u boljoj poziciji, Miha nema poverenja u njega, pominjan je odlazak u Juve, ali je propustio šansu da napusti "San Siro".

Antonio Nocerino je dobio šansu protiv Empolija, zamenjen je na poluvremenu, protiv Mantove je bio užasan, on će sigurno u narednom prelaznog roku napustiti klub.

I na kraju Cerci, povreda Nianga mu je praktično produžila život u Milanu, na pozajmici je do narednog leta, ali je jasno da u 4-3-1-2 formaciji za njega nema mesta. Nije želeo u Genou, ima veliku platu pa je to problem, ali sigurno da će, tim pre što se vraća Menez retko dobijati priliku.

Izvor: sportske.net