10.9.15.

Milanov trozubac: Luiz Adriano - Bacca - Balotelli! Nemojte da se čudite, ako sva trojica budu na terenu

"Bacca i ja se jako dobro razumemo, sjajno radimo na trenizima i napredujemo svakog dana. Balotelli takođe ima kvalitete koji mogu da nam pomognu i neće biti nikakvih problema ako sva trojica budemo u igri", rekao je Brazilac.

Napadač Milana Luiz Adriano rekao je da će zajedno sa Mariom Balotellijem i Carlosom Baccom činiti izuzetno jak napadački trio i naglasio da neće biti problema ako sva trojica budu zajedno na terenu.
"Balotelli je jako bitan igrač. Sjajan je fudbaler i došao je u Milan da bi nam pomogao. Sa Baccom i Balotellijem činimo sjajan napadački "trozubac". Bacca i ja se jako dobro razumemo, sjajno radimo na trenizima i napredujemo svakog dana. Balotelli takođe ima kvalitete koji mogu da nam pomognu i neće biti nikakvih problema ako sva trojica budemo u igri", rekao je Brazilac za Gazzetta dello Sport.

Milan je ovog leta pokazao veliko interesovanje za fudbalera Paris Saint-Germaina Zlatana Ibrahimovića, a sam Adriano je ponovio da bi mu bilo veliko zadovoljstvo da zaigra sa zvezdom Parižana.
"On je sjajan igrač koji je ušao u istoriju fudbala. Bilo bi veliko zadovoljstvo da nekada zaigramo zajedno", zaključio je 28-godišnji napadač.

Luiz Adriano je ovog leta stigao na San Siro iz Shakhtara, za koji je od 2007. godine zabeležio 266 nastupa, postigao 128 golova i osvojio Kup UEFA, šest titula šampiona, četiri Kupa i pet Superkupova Ukrajine.