9.9.15.

Nije više u Mancinijevim planovima: Defanzivac Intera prelazi u Milan

"Rossoneri" su bili zainteresovani da potpišu internacionalca Italije u letnjem prelaznom roku kako bi zamenili Philippea Mexesa, ali nisu uspeli da isposluju dogovor.

Defanzivac Intera Andrea Ranocchia mogao bi u januaru da se preseli u redove gradskog i rivala sa istog stadiona, ekipu Milana.

Naime, kapiten "Nerazzurra" iz prošle sezone, prosleđen je na klupu nakon što je Roberto Mancini doveo Mirandu i Jeisona Murilla koji bi trebali da formiraju defanzivnu liniju Intera u novoj sezoni.

Ako je verovati "Tuttosportu", "Rossoneri" su bili zainteresovani da potpišu internacionalca Italije u letnjem prelaznom roku kako bi zamenili Philippea Mexesa, ali nisu uspeli da isposluju dogovor.

Sada se veruje da će Mihajlović pokušati da ubedi Mancinija i dovede 27-godišnjeg Ranocchiju kada se tržište ponovo otvori u januaru.

Nekadašnji štoper Genoe navodno je spreman da promeni dres kako bi povećao svoje šanse za nastup na Evropskom prvenstvu u Francuskoj naredne godine. Za Italiju je odigrao 20 mečeva.

Izvor: goal.com