2.9.15.

Sada je i zvanično - Milan "izdao" Mihu!

Milan bez pravih pojačanja u poslednjim danima prelaznog roka, Soriano završio večeras u Napulju. Ovakav tim ne izgleda sposoban za velike stvari!

Iz Milana su saopštili da je prelazni rok završen kada su novi igrači u pitanju. Krenuli su sjajno, doveli Baccu, Luiza Adriana, Bertolaccija, Romagnolija, potrošili blizu 90 miliona evra, ali na kraju ostali su bez onoga što su navijači želeli.

Ibra je ostao u Parizu, Witsel nije stigao u Milano, a pre nekoliko trenutaka je dogovoren transfer Soriana u Napoli.

Dakle, poslednja pojačanja su Kucka i Balotelli, prvi je koštao oko 3 miliona, drugi došao kao pozajmljen igrač, teško je reći da bi oni mogli kvalitet tima da dignu na viši nivo.

Sad. reći će neko da je ovo dovoljno, ali iskreno, uporedite Milanov prelazni rok sa Interovim, ili Juventusovim, pojačala se i Roma. Čini se da im je bilo potrebno više i da silna obećanja, ali i nade koje su gajili navijači nisu ispunjene.

Kada smo kod navijača oni su protestovali, na meti je bio Galliani, ekipa nije delovala dobro u prva dva meča, ali su pobedili Empoli. Ipak, kada pogledate ostale timove, teško je videti Milan u top 3 što je cilj.

Ili se ne slažete?

Izvor: sportske.net