6.10.15.

DIREKTNO: Šta će reći Mihajlović i čelnici Milana na Hondine kritike?

Vezni fudbaler Milana Keisuke Honda kritikovao je politiku "Rossonera" i istakao da nešto radikalno treba da se promeni kako bi klub prebrodio dugogodišnju krizu.

"Problemi su uvek isti. Ako ne naučimo ništa iz poraza, znači da smo veoma daleko od obnove kluba. Gledajući prethodne godine, mislim da je jasno da se ne ulaže mnogo novca, kao što rade Paris Saint-Germain ili Manchester City. Ili ćete uraditi to ili ćete morati da preispitujete strukturu kluba. Direktor, trener i navijači moraju da shvate situaciju", rekao je Honda.

Japanski internacionalac se ne slaže da trenerom Sinišom Mihajlovićem da su samo igrači krivi za loše rezultate na startu sezone.

"Nema nikakvog smisla kriviti igrače. Da biste promenili klub potrebno je da radikalno promeniti ocenjivanje kako direktora i trenera, tako i navijača i medija. Znam da ću biti kritikovan zbog ovih reči, ali one su važne za budućnost kluba", istakao je Japanac.

"Rossoneri" posle sedam kola zauzimaju 11. mestu u Seriji A sa tri pobede i četiri poraza. Poslednji od Napolija na "San Siru" (0:4) doveo je u pitanje ostanak Mihajlovića na mestu trenera.

Izvor: sportklub.rs