22.10.15.

Igra sudbine, hoće li Mihajlovića "smeniti" nesuđeni gazda Milana!

Berlusconi besan na srpskog trenera, neke odluke su već donesene.

Posle poraza u revijalnom meč za trofej koji nosi ime njegovog oca Luigija, Silvio Berlusconi je bio besan, rekao je novinarima da očekuje mnogo više od Milana i da je jasno da stvari ne funkcionišu.

Kako pišu italijanski mediji on je posle utakmice večerao sa Gallianijem i tu se pričalo o sudbini Mihajlovića.

Uslovi su promenjeni, tačnije vreme je skraćeno, ako Milan izgubi od Sassuola za vikend, srpski stručnjak će biti smenjen.

On bi ostao na platnom spisku pored Seedorfa i Inzaghija koji su takođe smenjeni, ali su odbili da raskinu ugovor, primaju platu i ne rade ništa.

Sassuolo je tim čiji je vlasnik kralj hemijske industrije Italije, ali i Evrope, Giorgio Squinzi.

On je maleni klub iz pregrađa Modene doveo do Serije A, ali je poznat kao veliki Milanista. Želeo je da kupi klub od Berlusconija, nudio je oko pola milijarde evra i da preuzme dugove, ali je Silvio tražio milijardu, na šta se Squinzi samo nasmejao.

Navijači su uz njega, u pitanju je čovek koji je mnogo manje kontroverzan od Berlusconija, a sigurno da je spreman da uloži više od sadašnjeg gazde i da klub zadrži u italijanskim rukama.

Sada je u Sassuolu i zanimljivo da ima bolje odnose sa Juventusom nego sa Milanom, "Stara dama" mu je pozajmila veliki broj igrača i podržavala ga dok je još bio u drugoj ligi.

Kako igra Sassuolo ove sezone malo ko veruje da Milan može da ih pobedi i prošle sezone su očitali lekciju Rossonerima na San Siru, pa mnogi smatraju da je za vikend kraj puta za Sinišu Mihajlovića....

Izvor: sportske.net