16.10.15.

Miha da radi na taktici, Berlusconi mu puštao snimke?!

Izgleda da su se stvari otele kontroli u Milanu.

Berlusconi je dotakavši se Milana na jednoj večeri u sredu sa regionalnim koordinatorima svoje partije, govorio i o Siniši Mihajloviću.

"On odlično pripremi ekipa, ali treba nam taktika", tvrdi gazda Silvio.

To je poklapa sa njegovom željom da Milan igra ofanzivno, ali i da pređe na formaciju 4-4-2. Pred Mihajlovića je stavljen ultimatum da dobije dve od tri naredne utakmice, ali i da ekipa zaigra bolje.

Prvi ispit srpski trener ima za vikend protiv Torina, neće biti lako, "Bikovi" igraju odlično već nekoliko sezona pod iskusnim Venturom. Mihajlović će navodno napasti, priča se da će probati sa tri napadača, a u medijima se pojavila još jedna informacija.

Naime, Berluskoni je na sastanku sa Mihajlovićem i igračima tražio da se puste snimci Barselone i Bajerna uz poruku, "Ovako treba da igrate".

Mihajlović inače ne može da računa na Balotellija koji ima povredu leđa i čak se boje da će duže biti odsutan. Šansu bi mogao protiv bivšeg kluba da dobije zaboravljeni Alessio Cerci, a Mihajlović se dvoumi oko napadača jer se Bacca tek juče vratio iz Kolumbije. Mogao bi da ga odmori, u tom slučaju počeće Luiz Adriano.

Utakmica se igra sutra uveče u Torinu, od 20:45.

Izvor: sportske.net