7.2.16.

Costacurta oštro po Balotelliju: U mom Milanu ne samo da ne bi igrao, nego ne bi mogao ni da uđe u svlačionicu!

Čuveni as Rossonera o trenutnoj situaciji u klubu.

Balotelli u svlačionici pored Costacurte, Maldinija, Baresija i Tassottija? To ne bi moglo da se dogodi ni u ludilu. Legendarni Billy Costacurta osuo je žestoku paljubu po nestašnom golgeteru, koji je veći deo ove sezone propustio zbog povrede.
"U mom Milanu, on ne samo da ne bi igrao, nego ne bi mogao da uđe u svlačionicu. Kada je recimo Gattuso stigao on nije imao kvalitet za Milan, bio je neumeren. Ali je bio pametan i došao je do svog mesta u timu", poručio je Costacurta.

Po završetku karijere čuveni štoper Milana imao je ambicije da se bavi trenerskom strukom, ali je ubrzo promenio pravac.
"Mislio sam da postanem trener, ali nisam bio tako dobar, pa sam odlučio da se prebacim na televiziju. To je bio pravi izbor".

Nekadašnji as Roasonera veruje u Mihajlovićeve mogućnosti.
"Siniša je uspeo da očuva stabilnost ekipe, a trener to mora da učini", dodao je Costacurta, a potom se osvrnuo na po njemu sramotan način na koji su se vatreni navijači oprostili od Paola Maldinija.
"Paolo je bio mlađi od mene dve godine. Sećam se kada je stigao u tim, ja sam bio kapiten i odmah sam pomislio: 'To je običan tatin sin'. Ipak, već nakon dva treninga zaigrao je pored mene i više se nismo razdvajali. Oni koji su se tako ophodili prema njemu su zlo Milana i ne želim da se bavim sa njima. On je tada patio, ali je danas izvor ponosa svih nas", zaključio je Costacurta.