26.2.16.

Igrači Milana se pobunili zbog Mihe!

Hoće li ovo dopreti do Berlusconija?

Silvio Berlusconi ne krije da ne ceni puno srpskog stručnjaka, tačnije da želi nekog drugog trenera na klupi.

Iako Srbin ima dobre rezultate sa limitiranom ekipom, stalno mu se postavljaju novi uslovi i ultimatumi. Nedavno je Berlusconi rekao da Siniša ima šansu da ostane, ako pobedi sve utakmice do kraja.

Bivši srpski selektor je navikao na pritisak, ima ugovor na još jednu sezonu, ali neće kao neki bivši treneri Milana sedeti i čekati da mu istekne ugovor kada ga smene.

"Naći ću drugi klub, sigurno me žena ne bi trpela da sedim kod kuće godinu dana", u svom stilu je komentarisao najave da će ako se ne dokopa trećeg mesta dobiti otkaz.

Zanimljivo, igrači su na njegovoj strani.

Oni veruju da Mihajlović mora da ostane na klupi, da radi odličan posao i izvlači maksimum. I igrači su individualno napredovali, a oni najiskusniji vođe svlačionice poput Abbiatija koji pamti mnogo bolje dane Milana i Abatea će Berlusconiju saopštiti stav igrača.

Za razliku od Mihajlovića Inzaghi je imao dosta problema sa igračima, kao i Seedorf, pa je jasno da ih je Miha "kupio" dobrim radom i iskrenim odnosom.

Danas je Berlusconi u "Milanellu", sastao se sa Mihajlovićem, a razgovaraće i sa igračima koji će mu preneti poruku.

I klupska legenda Nesta se slaže.

"Miha radi odličan posao, treba da ostane, ne možete svake godine da krenete od nule", misli legendarni štoper.

U svakom slučaju, sudbina Srbina je posve neizvesna, jer će Berlusconijeva biti poslednja, a on veruje da se razume bolje od svih. Delom i zbog toga, Milan je tu gde jeste...

Izvor: sportske.net