22.2.16.

Miha za rođendan od Berlusconija dobio - ULTIMATUM!

Predsednik Milana Silvio Berlusconi očekuje da ga Siniša Mihajlović ubedi da treba da ostane na klupi ''Rossonera''.

Milan je propustio da se takmiči u Evropi u poslednje dve sezone, a plasman u Ligu šampiona nameće se kao obaveza.

Iako je Mihajlović popravio formu i ekipu doveo do petog mesta na tabeli, Berlusconi tvrdi da je Mihajlovićev ostanak i dalje pod znakom pitanja.

Zanimljivo, iako je govoreći za Skaj sport Italiju u tom trenutku znao da je Mihajloviću rođendan, Berlusconi je srpskom treneru postavio neku vrstu ultimatuma.

''Šta Mihajlović mora da uradi da bi me uverio? Pa da pobedi sve utakmice od sada do kraja sezone. Ako Milan slavi na svakoj do kraja sezone, biće mi lako da donesem odluku'', rekao je Berlusconi i nastavio:

''Mihajlović treba da ubedi navijače Milana, sve u klubu i mene, jer nisam ja jedini koji očekuje tako nešto. Nikada nisam lično i bez mišljenja drugih donosio odluke u klubu. Fudbalski klub Milan funkcioniše na bazi poverenja, postoje ljudi kojima verujem i sa kojima zajedno sa Gallianijem donosim odluke. Takođe, ako želim da čujem mišljenja navijača, onda ću samo pozvati taksi, jer znate da su taksisti veliki fudbalski eksperti i da imaju informacije. Postoji samo jedan način da nas Mihajlović sve ubedi, a to je da pobedi sve do kraja'', istakao je Berlusconi.

Prvi čovek Milana takođe je priznao da on ima viziju drugačijeg Milana.

''Moj san je da u Milanu igraju samo Italijani. Mi imamo toliko mladih i kvalitetnih italijanskih fudbalera u ovom trenutku. Tu podrazumevam i Balotellija, koji se malo više sunčao, ali i dalje je Italijan'', našalio se Berlusconi.

Izvor: sportske.net