21.3.16.

Miha razmišlja o povratku u Lazio!

"Taj klub je jedan od najlepših iskustava u mojoj karijeri. Za šest, sedam ili deset godina, zašto da ne”, poručuje trener Milana.

Gazda Milana Silvio Berlusconi bio je sinoć na San Siru i gledao uživo još jedno mučenje Rossonera u Seriji A protiv Lazija (1:1).

Posle novog kiksa na domaćem terenu u Milanu je glavna tema ponovo prekid saradnje sa Sinišom Mihajlovićem, koji će verovatno tek na kraju sezone saznati da li ostaje na kormilu slavnog kluba i naredne sezone. Sve češće se spominje da će srpski stručnjak u junu preuzeti upravo klupu Lazija od Stefana Piolija.
“Naš predsednik nije mnogo drugačiji od ostalih gazda klubova. Govori, ocenjuje i donosi odluke na kraju sezone o tome da li trener ostaje ili ide. Da li ću ja sam da odem? I to je opcija, ali kao što sam mnogo puta do sada rekao, imam još godinu dana ugovora”, ističe Mihajlović.

Trener Milana kaže da nema puno mudrosti oko njegovog statusa u klubu.
“Ako se dogovorimo da nastavimo dalje zajedno, tako će i biti. A ako neka od dve strane ne bude želela nastavak saradanje, idemo svako svojim putem. Što se tiče Lazija, on je bio jedno od mojih najlepših iskustava u karijeri, bez sumnje. Zato kada me pitate da li bih želeo da se vratim u Rim, reći ću vam da bih, za šest, sedam ili deset godina, zašto da ne”, poručuje Miha.

Srpski stručnjak je svestan da se njegov tim muči da postigne gol, što je učinio samo jednom na poslednje tri utakmice.
“Opet smo propustili priliku da se približimo Interu i Fiorentini na dva boda. Neobična situacija. Dominirali smo u drugom poluvremenu i stvarali šanse, ali ako ne pogodimo mrežu, ne možemo ni da pobedimo. U poređenju sa prethodne dve utakmice, u ovoj smo imali mnogo više pokušaja. Probali smo sve, ali nismo uspeli. Navijači aplaudiraju kada su srećni, a zvižde kada su nezadovoljni. Ni mi sami nismo bili zadovoljni remijem”, zaključio je Siniša Mihajlović.