8.3.16.

Mihajlović odgovorio na glasine o odlasku!

Srpski stručnjak demantovao je glasine da želi da napusti Milan na kraju sezone.

Italijanska televizija Sky u ponedeljak je plasirala informaciju da je Mihajlović nezadovoljan odnosom i podrškom uprave i da će napustiti San Siro posle samo godinu dana.

Ipak, Mihajlović je za klupsku televiziju rekao da nema boljeg mesta za njega od Milana i da ne želi da ode.

"Ne želim da podižem publicitet onima koji plasiraju takve neistine, ali moram da ih demantujem. Naravno da želim da nastavim da vodim Milan i posle juna. Gde je bolje nego u Milanu? Nikada neću da prestanem da se zahvaljujem Berlusconiju i Gallianiju na šansi. Čist sam i mirne savesti", rekao je Mihajlović i nastavio:

''Imam ugovor sa Milanom, fokusiran sam na rad i cilj da izgradimo u Milanu tim za budućnost. Žao mi je zbog poslednjeg poraza od Sassuola, ali on nije poremetio moj status u klubu. Mogu da me osporavaju kao trenera, ali ne kao čoveka. Ako imam neku dilemu uvek se konsultujem sa ljudima oko mene", dodao je Mihajlović i stavio tačku na spekulacije da nema dobre odnose sa prvim čovekom kluba Silvijom Berlusconijem.

Fudbaleri Milana nalaze se na šestom mestu na tabeli Serije A sa devet bodova manje od trećeplasirane Rome, dok se u finalu Kupa Italije u finalu sastaju sa Juventusom.

Izvor: sportske.net