30.3.16.

Raiola 'kuša' United i Chelsea: Ja bih dao 38 miliona za Donnarummu

Menadžer talentovanog golmana Milana poručio je da Chelsea ne bi pogrešio ukoliko bi za Gianluigija Donnarummu izdvojio višemilionsku sumu kako bi ga doveo na "Stamford Bridge".

Momak koji je počeo da stasava u ozbiljnog golmana dolaskom Siniše Mihajlovića na klubu Milana mogao bi da napusti "San Siro" već na kraju tekuće sezone.

Mediji u Engleskoj i Italiji pisali su o tome kako za Gianluigija Donnarummu postoji interesovanje Manchester Uniteda i Chelseaju, dok menadžer mladog golmana Mino Raiola ne zna ništa o tome.

"Za mene priče ne znače ništa. Ukoliko postoje ponude one su verovatno predočene čelnicima Milana", kazao je Raiola za "Gazzetta dello Sport".

Sjajni Gianluigi Donnarumma dobio je šansu ispred prekaljenih golmana kakvi su Cristian Abbiati i Diego Lopez, a Mino Rajola procenjuje da United ili Chelsea ne bi pogrešili ukoliko bi ga angažovali.

"Ukoliko je tačno da je Milanu ponuđeno 38 miliona evra za Điđironea, rekao bih da bi to bio dobro potrošen novac", istakao je Raiola.

Kada uzmemo u obzir da narednog leta na klupu Chelseaja treba da sedne Antonio Conte, jasno je da bi "Plavci" mogli da budu u prednosti u odnosu na United, ali Donnarummin transfer zavisi i od eventualnog odlaska Thibauta Courtoise.

Izvor: sportske.net