6.4.16.

Gattuso tuče kraj klupe, lako mu je kada nema Ibrahimovića! (VIDEO)

Ibra će večeras ratovati protiv Cityja, Gattuso jede gorki trenerski hleb. Kako doživljava posao pokazao je za vikend, i nije završio u kanti!

Rino Gattuso je posle trenerskih odiseja u Palermu i Grčkoj sada na klupi trećeligaša Pise. Atmosfera na stadionu je vatrena, to je ponelo nekadašnjeg fudbalera Milana, pa reakcije poput ove na klupi nisu ništa čudno za legendarnog Italijana.

U nastupu strasti, loše je prošao jedan od njegovih pomoćnika.

"Atmosfera je bila vatrena, kao na mečevima Serije A, morao sam da motivišem tim, nismo smeli da dozvolimo da Spal pobedi u našoj kući", rekao je Gattuso kada se smirio, posle pobede u derbiju nad Spalom. Gosti ostaju prvi, ali je Pisa smanjila prednost lidera na pet bodova.

Gattuso se uvek ovako ponašao, ali je znao da naiđe na luđeg od sebe.

Pre par dana je Thiago Silva otkrio da je u jednoj situaciji posle treninga na kome ga je Gattuso provocirao i par puta mu oštro uklizao, Ibra stvari rešio na svoj način.

"Uhvatio ga je za noge i ubacio u kontejner za smeće. Bilo je kao u crtanom filmu, smejali smo se nedeljama, i sad mi je smešno kada se setim Gattusove face", otkrio je Thiago Silva ovaj detalj iz 2010. kada je Milan predvođen Ibrom osvojio titulu.Izvor: sportske.net